ADECAT APADRINA L’ACTE DE GRADUACIÓ DELS ALUMNES D’FP DUAL DE L’INS ESCOLA INDUSTRIAL DE SABADELL

L’INS Escola Industrial de Sabadell va celebrar, el passat 28 de juny, l’acte de graduació dels seus estudiants de Formació Professional, d’entre ells els futurs preparadors especialitzats en Decolletatge, que han obtingut el CFGS de Programació de la Producció en Fabricació Mecànica, en total 9. L’entrega de diplomes va tenir lloc a l’Auditori de la Fundació Sabadell i un cop més, ADECAT va apadrinar a les famílies industrials.

Varen intervenir; Dolors Sánchez, directora del centre; Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell; Carme Vigués, directora dels serveis territorials d’Ensenyament i Jaume Cabaní, coordinador de formació d’ADECAT. Els seus parlaments van estar marcats pel suport a les famílies industrials i al teixit productiu vallesà.

Per part d’ADECAT, Jaume Cabaní, va agrair el compromís de l’INS Escola Industrial de Sabadell en aquest projecte tant innovador i va demanar un esforç major en la difusió que es fa als alumnes del programa Dual d’ADECAT. També va posar de relleu l’esforç que fa l’associació en la coordinació de les Jornades Tècniques complementàries en col·laboració dels socis tècnics, i que són l’instrument que fa especialment atractiu el programa. Permet als joves obtenir una millor formació, més especialitzada i tocar de primera mà les tecnologies punteres del mercat aplicades al sector del Decolletatge.

Comments are closed.