BCNVISION IMPARTEIX LA DARRERA JORNADA TÈCNICA D’FP DUAL EN DECOLLETATGE DEL CURS

Durant el matí d’avui, l’empresa BCNVision ha impartit a les seves instal·lacions de Mollet del Vallès, la darrera jornada tècnica de la segona promoció d’alumnes d’FP Dual en Decolletatge de l’INS Escola Industrial de Sabadell que impulsa Adecat.

Enguany, han estat vuit els proveïdors d’Adecat que han aportat valor i coneixement en totes les fases de la cadena de valor del sector: maquinària, lubricants, eines, amarratges, tractaments superficials i recobriments, matèria prima i visió artificial.

En aquest cas, els alumnes han pogut repassar de la mà de BCNVision, les diferents tècniques de visió artificial i les seves aplicacions més importants a la indústria amb una segona part dedicada a les soluciones implementades específicament al Decolletatge.

Aquesta segona promoció d’alumnes es graduarà el proper mes de juny, quan s’incorporaran a les empreses on han fet les pràctiques d’FP Dual. Aquesta formació col·laborativa permetrà a les empreses del sector incrementar els nivells de competitivitat amb l’adquisició de coneixements sobre les últimes tecnologies existents al mercat. En l’àmbit formatiu, els objectius d’Adecat es centren en assolir una pedrera de professionals altament qualificats i a la vegada fomentar les vocacions industrials entre els joves.

Comments are closed.