EL SYNDICAT INTERNATIONAL DU DÉCOLLETAGE ES REUNEIX A BARCELONA DE LA MÀ D’ADECAT

Durant els dies 18 i 19 de maig de 2017, la ciutat de Barcelona va acollir les diferents delegacions de les associacions que formen part del Syndicat International du Décolletage (SID). Aquesta trobada, que es celebra anualment, va ser organitzada en aquesta ocasió des d’ADECAT i va culminar amb una visita guiada a La Pedrera. Hi van assistir una vintena de representants procedents de França, Suïssa, Suècia, Alemanya, Irlanda, Regne Unit i els Estats Units/Canadà.

En el marc de la jornada de treball, cada associació va presentar un informe sobre la situació econòmica del seu país i es van compartir les principals activitats desenvolupades per cada entitat. A més, es van tractar altres qüestions relacionades amb l’estandardització a nivell internacional de la formació professional dels joves per promoure l’intercanvi d’operaris entre països, el proper Congrés internacional del decolletatge que tindrà lloc a Limerick (Irlanda) del 10 al 14 de juny de 2018, la renovació del portal web del SID amb l’objectiu de millorar-ne el posicionament i l’adhesió d’altres països com Xina a l’organització internacional.

Per últim, es va confirmar que l’any 2020 tindrà lloc el Congrés internacional del decolletatge a Barcelona i serà organitzat per ADECAT.

Comments are closed.