L’ALCALDE DE GRANOLLERS REP UNA PLACA DE RECONEIXEMENT D’ADECAT DURANT EL TRADICIONAL DINAR D’ESTIU DE L’ASSOCIACIÓ

  • L’Ajuntament de Granollers ha rebut una placa de reconeixement d’Adecat pel suport en la implementació de l’FP Dual adaptada al Decolletatge a l’Escola Municipal del Treball de Granollers que tindrà lloc a partir del curs vinent.
  • L’acte ha tingut lloc en el marc del Dinar d’Estiu que Adecat organitza anualment i que ha comptat amb la participació de l’alcalde de Granollers, el regidor d’educació, dos representants de l’Escola Municipal del Treball i d’una trentena d’empresaris del sector.

L’alcalde de Granolllers, Josep Mayoral, ha rebut en representació de l’Ajuntament, una placa de reconeixement de la mà del president d’Adecat, Jordi Farrés, pel suport en la implementació de l’FP Dual adaptada al Decolletatge a l’Escola Municipal del Treball de Granollers que tindrà lloc a partir del curs vinent. Durant l’acte, Josep Mayoral, ha destacat la gran tasca que està realitzant l’Associació per tal d’ajustar l’oferta formativa a les necessitats específiques d’un sector en creixement, com és el del decolletatge i la mecanització a Catalunya.

Per la seva banda, Jordi Farrés, ha destacat el suport de l’Ajuntament de Granollers a l’hora de fer possible l’adaptació curricular del CFGS de Programació de la Producció en Fabricació Mecànica al perfil professional del Decolletatge a l’EMT de Granollers, i ha transmès als assistents la importància que tindrà aquest acord pel sector de la fabricació mecànica del Vallès.

A més, durant el dinar que ha tingut lloc a la Fonda Europa de Granollers, el president d’Adecat ha compartit amb tots els presents, el guardó que ha rebut l’entitat de mans de la Fundación Bertelsmann i del Club de Excelencia en Sostenibilidad en la primera edició del Premio Alianza para la FP Dual. El projecte d’FP Dual d’Adecat ha estat considerat com el més innovador, cooperatiu i de qualitat de tot l’Estat espanyol. Tanmateix, l’Associació ha quedat definida com a ambaixadora exemplar de l’FP Dual. Cal destacar, que en aquesta primera convocatòria s’hi van presentar més d’un centenar de candidatures entre les quatre categories premiades.

Comments are closed.